GT7 League #1: Deep Forest Raceway 🇨🇭

GT7 League #1: Deep Forest Raceway 🇨🇭

De Gran Turismo 7 League is eindelijk begonnen en we trappen de competitie af op een klassiek circuit: Deep Forest Raceway.

De GT7 League bestaat uit twaalf verschillende races waaronder een Ferrari special, Classic Cars special en een Japanese 90’s special. De races worden iedere dinsdagavond om 20:00 uur gereden en duren ongeveer een uur exclusief kwalificatie. Balance of Performance staat aan en het tunen van de auto’s is niet toegestaan.

Alle gameplay footage in deze video is gecaptured op de PS5 in 4K 60 fps in de ray tracing mode. Het racen zelf is zonder ray tracing, maar daardoor ook in 60 fps. De replays ondersteunen echter wel ray tracing maar is dan teruggebracht tot 30 fps. Qua gameplay natuurlijk niet te doen, maar voor het racen zelf wel. Qua setup race ik met de Fanatec CSL Elite F1 voor de PC & PlayStation in combinatie met de PlaySeat Challenge.

De GT7 League is begonnen, mocht je mee willen doen schrijf je dan in via https://bit.ly/GT7League en meld je aan op Discord via https://bit.ly/KoosGKdiscord.

Vergeet vooral niet te liken & te subscriben want dat helpt het kanaal enorm. Laat ook in de comments weten welke volgende game ik moet gaan bespreken! Alvast bedankt voor het kijken.


http://www.twitch.tv/KoosGK

http://instagram.com/jtmooten
http://facebook.com/KoosGK

#GT7 #GranTurismo7 #GranTurismo

再生回数:56

グランツーリスモ7カテゴリの最新記事